TIEDOTE!

Pori Bears peruuttaa tästä päivästä lähtien kaikki harjoitusvuoronsa edustuksen ja juniorijoukkueiden osalta 31. toukokuuta saakka koronavirustartunnan leviämisen hallitsemiseksi. Pori Bears on aiemmin tiedottanut seuran jäsenille toimintaohjeet koronavirusepidemiaa varten seuran sisäisessä viestintäkanavassa. Nyt kuitenkin tilanteen eskaloituessa perutaan kaikki harjoitusvuorot. Porin kaupunki on tänään tiedottanut rajoittavansa tilojen käyttöä kuten mm. Karhuhallin, joka on nyt suljettuna niin ikään 31. toukokuuta saakka. Uutisen voit lukea alla olevasta linkistä.
https://www.pori.fi/uutinen/2020-03-13_pori-rajoittaa-tilojensa-kayttoa-ja-toivoo-asukkailta-yhteistyota-0

Pori Bears seuraa pandemian tilannetta päivä päivältä ja odottaa lajiliiton (Sajl:n) toimintaohjeita ja päätöstä. Seurat ja liitto pitävät etäpalaveria lauantaina 14. maaliskuuta, jonka jälkeen tiedämme jatkotoimenpiteistä.

Tilanne on tietysti erittäin ikävä ja surullinen, mutta pitää muistaa katsoa sitä isompaa kuvaa ja tajuta tilanteen vakavuuden eli muistaa että kyse on kuitenkin ihmisten terveydestä, mikä menee kaiken muun edelle. Emme organisaationa halua ottaa mitään riskejä asiaan liittyen ja noudatamme niin liiton kuin valtion ohjeita pandemian keskellä.

Porissa 13.03.2020

Pori Bears r.y.
Hallitus
Joni Kotro, puheenjohtaja.