Pori Bears vs Rovaniemi Nordmen otteluraportti

Tänään lauantaina pelattiin Bearsin kauden toinen kotiottelu iltapelinä, johon vastaan saapui pohjoisen miehet, Rovaniemi Nordmen. Ottelua oli saapunut paikalle katsomaan mukavasti Bearsin kannattajia. Ottelutapahtumassa esillä oli Amerikka-teeman mukaisesti jenkkiautoja sekä Porin Suomi-Amerikka yhdistys esittelemässä toimintaansa. Itse ottelu pysyi nollatilanteessa puoliajalle saakka, mutta lopulta tiukan väännön jälkeen Rovaniemi teki kaksi touchdownia viimeisellä neljänneksellä ja voitti ottelun lukemin 0-16.

Päävalmentaja Teemu Majander kommentoi illan ottelua näin: ”Toinen kotiottelu oli puolustukselta isoimpia. Isoja pelejä tuli rähmäysten peiton ja syötönkatkon myötä. Vastustaja löysi toisella puoliajalla uutta myrkkyä ja pääsikin rokottamaan kahdesti atleettisten pelaajiensa yksilösuorituksilla. Silti taisto oli raakaa ja joukkue pysyi iskuetäisyydellä. Hyökkäyksen kauden heikoin suoritus osui tähän päivään. Severi Karjalainen oli paljon päällä ensimmäisessä miesten startissaan. Virheet eivät alkuun olleet isoja,
mutta niitä sattui aina siellä täällä ja juuri väärissä paikoissa. Vastustaja otti myös lujan kannan juoksupeliin mikä vaikeutti entisestään heittämistä. Loppua kohti virheet alkoivat kasvaa, eikä palloa enää saatu vapaille pelaajille.”

Ensi lauantaina 13.7. pelataan jälleen kotiottelu, jossa vastassa on Kuopion Flying Fishcocks. Ottelu alkaa klo 18.00. Tule jälleen Urheilukeskuksen tekonurmelle kannustamaan ja antamaan tukesi Pori Bearsille.