Pori Bears kiinnittänyt kolme uutta ulkomaalaisvahvistusta ja kaksi tuttua kasvoa jatkavat

Andrew Walock, USA DB/LB

Andrew Walock on viisas puolustaja, joka tunnistaa vastustajan hyökkäyssuunnitelman hyvin nopeasti. Walock on pelaaja, joka pystyy pelaamaan takakentän lisäksi myös tukimiehen tontilla. Hänellä on pelikokemusta Saksan GFL:stä.

Anthony Black, Irlanti OL/DL

Anthony Black tuo kokoa ja voimaa Bearsin linjaan. Anthonylla on kokemusta kovista otteluista pelattuaan Saksan GFL:ssä.

Peter McMahon, Irlanti HB

Peter McMahon tuo Bearsille monipuolisen juoksijan. Peter on hyvin liikkuva keskushyökkääjä, mutta myös hyvä ottamaan palloja kiinni heittopelissä.

Dominic Olney, Irlanti DB/WR

Kaksi kautta Bearsissa pelannut Dominic Olney jatkaa seurassa edelleen monipuolisessa roolissa.

Albert Stepanyan, Viro DB

Albert Stepanyan tekee paluun karhunuttuun ja tuo vahvistusta Bearsin puolustuksen takalinjoille.

 

Tässä seuran puheenjohtajan Joni Kotron mietteitä ulkomaalaisvahvistuksista:

”Olen innoissani uusista sekä jatkavista sopimuksista ja odotan innolla tapaavani pelaajat. Uskon, että heistä jokainen tulee omalla kokemuksellaan auttamaan joukkuetta kentällä ja viemään organisaatiota eteenpäin myös junioritoiminnan puolella. On tärkeää saada joukkueeseen sellaisia vahvistuksia, jotka ovat monipuolisia niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Olemme erittäin onnekkaita saadessamme nämä pelaajat Bearsin riveihin. Voin siis sanoa olevani erittäin tyytyväinen ja odotan jo innolla tulevaa kautta.”