Pori Bears vs Jyväskylä Jaguars otteluraportti

Viime sunnuntaina polkaistiin käyntiin kotiottelut kauden osalta, kun joukkue sai vastaansa ensimmäiseen kotipeliinsä Jyväskylä Jaguarsin. Ottelu alkoi sateisessa säässä ja vettä tuli välillä melko kovaakin. Onneksi sade kuitenkin loppui ennen toisen puoliskon alkua. Puoliajalle mentiin Jaguarsin johtaessa niukasti 0-7. 

3. neljänneksellä Jaguars teki toisen touchdownin, mutta aika pian tämän jälkeen Bears kavensi tilanteen lukemiin 6-14 Ville Ollonqvistin touchdownilla. Kuitenkin Jaguars osoittautui lopulta paremmaksi ja ottelu päättyi tulokseen 6-28. Kotijoukkueen onnistujaksi valittiin Leo Kuortti. 

Päävalmentaja Teemu Majanderin kommentit ottelusta: ”Vierasjoukkue osoittautui juuri niin nopeaksi ja nälkäiseksi kuin odotettiinkin. Hyökkäyksellä oli jälleen ongelmia päästä rytmiin mukaan, mutta puolustus oli jälleen kerran pelipäällä, ja hyvät lentopotkut pitivät kenttäasemat puolellamme. Toisen puoliajan alun maali aloituspotkun palautuksesta oli henkinen takaisku, mutta hyökkäys löysi nopeasti jyvän. Se ei kuitenkaan kantanut loppuun asti, ja puolustus joutui liian vaikean tehtävän eteen. Ottelu oli joukkueelta paras suoritus tähän kauteen. Jokainen peli on ollut edeltäjäänsä parempi, ja tänään oli vastassa varmasti sarjan nopeimpia joukkueita. Virhemarginaalit ovat koko ajan pienentyneet, ja pala palalta joukkueen peli eheytyy. Olemme oikealla tiellä, ne viimeiset tuumat pitää vain kaivaa vielä esiin.”

Sateisesta ja harmaasta säästä huolimatta paikalle oli saapunut kannustamaan mukavasti yleisöä ja tunnelma oli katsomossa hyvä. Kiitos yleisölle tuesta! 

Ansaittua juhannustaukoa vietetään tällä viikolla, mutta ensi viikolla jatketaan, kun seuraavan kerran pelataan Kokkolassa Scorpionsia vastaan. Hyvää ja rentouttavaa juhannusta kaikille!

Kuva: Riku Kuparinen