Mikkeli Bouncers vs Pori Bears otteluraportti

Karhukopla suuntasi varhain aamuin kohti Mikkeliä jossa vastassa oli Mikkeli Bouncers. Matkassa oli mukana neljä vahvistusta Pirkkala Spartanssista Juuso Savolainen, Aleksi Kauppila, Tomi Mäkinen ja Riku Kuusisto joista kaikista oli iso apu.

Päävalmentajan Teemu Majanderin kommentit pelistä: ”Hyökkäyksellä oli vaikea ensimmäinen puolisko, oikeastaan yhtään ehjää hyökkäysvuoroa ei saatu aikaiseksi. Puolustus joutui olemaan kentällä pitkiä aikoja, ja se kostautui kuumassa kelissä. Vastustaja pelasi tasaista ja varmaa peliä, kykeni hallitsemaan kenttäasemaa ja tekemään pisteet hyvin haetuista matchupeista. Toisella puoliajalla taklaukset osuivat paremmin,
ja vastustajan hyökkäys pidettiin aisoissa. Pienet breikit hyökkäyksessä eivät lopulta kääntyneet meille, ja vastustaja sai pidettyä eron loppuun saakka. Paljon jäi parannettavaa, sekä taktisesti että teknisessä suorittamisessa, mutta joukkueen ilme varsinkin toisella puolikkaalla oli raikas. Tulikuumassa kelissä pienellä pelaajamäärällä se kantaa tulevaan.”.

Pelaajat antoivat kaikenssa mutta pisteet jäivät Mikkeliin tuloksin 32-12.

Bears kohtaa ensi viikolla Kuopio Steelers Flying Fishcocksin Kuopiossa. 

WhatsApp Image 2024-06-02 at 15.38.11