TULOKKAITA JA KAUSIKORTTIASIAA!

Pori Bears valmistautuu kesän 2018 pelikauteen – valmistaudu sinäkin! Nyt on aika laittaa kalenteriin kotipelien päivämäärät ja hankkia tuore KAUSIKORTTI, jolla pääset fiilistelemään yksin tai yhdessä koko perheen kanssa! Ensimmäinen edustuksen kotipeli Porin Urheilukeskuksen tekonurmella lauantaina 26.5. 2018 klo 17  Bears vs. Mikkeli Bouncers. 

Toukokuussa saapuu myös joukkueemme tuorein vahvistus 32- vuotias britti Dominic Olney. Dom saapuu vahvistamaan Pori Bearsin joukkuetta muutaman viikon sisällä ja tullaan näkemään monipuolisesti hyökkäyksen sekä puolustuksen taitopelipaikoilla. Bears on hankkimassa myös toista eurovahvistusta. Toinen pelaaja esitellään toukokuun aikana. Alla Domin pieni esittely sekä omia ajatuksia tulevasta:

”This will be the 5th time I have been to Finland to play football, its always been one of my favourite places. As far as where I play on the football field, I have been used all over the field depending on the need and where I have the most impact. I have been able to play every position apart from on the offensive line. The type of player that the team will be getting is one that will do all he can to help the team and players succeed both on and off the field.

I am really looking forward to coming to Pori as I have heard great things about the city and the organisation from friends who have played for the bears and against them. My expectations are to make the final, which should be the goal of every player at the start of season. I’m looking forward to getting to know my teammates, also helping them become better players.”

TOIVOTAMME DOMIN TERVETULLEEKSI PORIIN JA OSAKSI BEARS-JOUKKUETTA! WELCOME DOM!